kdl Beginner

  • Male
  • from Worthing, West Sussex
  • Member since Mar 5th 2019
  • Last Activity:
Posts
29
Points
165
Profile Hits
31
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    Yes, hopefully Drew can shed some light on it.
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    Yep, as expected (but thought I might be going mad and doubting myself), it is there, listed under Extensions:
    (Quote)

    There must be something failing the function, as, once it is in the !isset element as mentioned above, I just cannot see how it escapes…
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    Ok, so looking into things (and not sure why I am doubting myself but it's been a long frustrating road), it seems I am correct in the fact that JSON is complied in my PHP installation. Infact, I would have done pretty well (or be using a very old…
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    I'm running XAMPP Version: 7.0.4, but not sure if this ships as standard install with PHP JSON library or not.

    Is this something that should show up in the extended diagnostics from the Perch installation ?
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    How would I check for that ? Your talking to a bit of a dunce here :-)
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    ergrge

    Yes, as suspected, I have tried all permutations and still the above line 163 error.

    That is, I have used:

    addons/apps/perch_twitter/settings/

    Your Twitter username (required): @KLSSupportUK and KLSSupportUK

    with:

    (Code, 7 lines)


    (Code,…
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    Hi Drew,

    Removing the @ from the 'Your Twitter username' in the perch twitter settings page, still produces all of the aforementioned errors. It's still failing at this line 163 item within PerchTwitter.class.php.

    I will try going back to using a…
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    OK MAYBE GETTING SOMEWHERE.

    If I clear the perch3_twitter_tweets table and remove the below code from PerchTwitter.class.php (line 162 - 166):
    (Code, 4 lines)

    Then press 'Get Tweets', the tweets import without error and I can see the raw html on the…
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    OK MAYBE GETTING SOMEWHERE.

    If I clear the perch3_twitter_tweets table and remove the below code from PerchTwitter.class.php (line 162 - 166):
    (Code, 5 lines)

    Then press 'Get Tweets', the tweets import without error and I can see the raw html on the…
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    This is getting so frustrating.

    I decided to delete the 'Twitter App' and rebuild it.

    I gave the app the actual site url, but the callback is for my locally hosted version with the additional item route to the settings:

    (Quote)

    New App Authenticates…
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    Hmm, interestingly, when I put a new copy onto the live server (temp domain), it doesn't get past the twitter authentication. At the top of the page I get the message "There was an error".

    Debug shows me:

    (Code, 7 lines)

    which is a tad odd......
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    Yes, the perch3_twitter_tweets table has all the entries in there, so that's not the issue.

    Ok, so I emptied the table. Went back into Perch and reauthenticated the App, which was fine, then when I go to Tweets and hit 'Get Tweets', I get a number of…
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    It's just really odd, I can 'Get Tweets' and I get the green bar with all tweets updated, no errors. I can go into the perch twitter settings and force re-authentication and it brings me back to the site fine, no errors. The DB has the tweets within…
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    My light blue tad has '3' in it, as expected.

    I've already reinstalled the twitter app once and I've even got a new copy (download) in-case there had been some update or corruption on download. I've even tried a different users credentials on Twitter…
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    If I'm correct in thinking, the LIMIT statement would 'limit' the records returned, yet, I can see that the template is called and loops 3times, so I presume this element has nothing to do with it.

    I also presume the tweetIsReply item would be driven…
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    My debug returns

    (Code, 1 line)

    So the only difference I can see is the:

    AND tweetIsReply=0

    LIMIT 1 element

    I will look into what these elements are doing or how you can adjust them.
  • kdl

    Replied to the thread Twitter App not displaying Tweets.
    Post
    One other item.

    It seems to make no difference at all if I have the code:
    (Code, 1 line)

    on my page. I presume this is just how the tweet is rendered, so if I had my own specific template, this would be obsolete anyway.


    Just grasping at why the…
  • kdl

    Thread
    Hi,

    I'm having an issue with getting the Twitter App working and Tweets displaying on my site.

    I've tried it on a production server as well and no joy, but for the purposes of this thread, I will keep to my development XAMPP set-up (windows).

    I have…
  • kdl

    Post
    Anyone else having issues with searching across multiple blogs and returning a usable URL ?

    Must be a solution and not just the addition of using a separate solution such as Solr ?
  • kdl

    Thread
    Hi,

    This issue seems to be similar to the thread Search for Blog not building proper URL for result

    I have updated Runway to the latest version and I have created a simple search solution to pull results from across the site, be it a standard template…